Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проверките на КЗП по морето ще започнат още през май

Проверките на КЗП по морето ще започнат още през май

Служители на Комисията ще бъдат командировани от вътрешността на страната, за да се осигури допълнителен човешки ресурс за предстоящите проверки.

Проверките от инспекторите на Комисията за защита напотребителите  (КЗП) по морето ще започнат активно още през месец май. Товастана ясно на работна среща между министъра на туризма Стела Балтова ипредседателя на комисията Димитър Маргаритов.

Служители на Комисията ще бъдат командировани от вътрешността на страната, за да се осигури допълнителен човешки ресурс за предстоящите проверки. Отново ще работят и откритите приемни на КЗП, където български и чуждестранни потребители ще могат да получат консултация или да подадат сигнал на място.

Всички туристи по морето ще могат да подават сигнали и жалбина горещия телефон на комисията 0700 111 22, който ще бъде качен още настраницата на Министерството на туризма и на Bulgariatravel.org.

В отговор напоставяни въпроси от страна на бизнеса пред министър Балтова във връзка сдейността на нерегистрирани туроператори, които работят през лятото по морето,Димитър Маргаритов заяви, че проверките ще бъдат засилени с цел осигуряване наконкурентна среда за сектора.

През зимния сезон на фокус са били проверките наски пистите. От КЗП не отчитат сериозни нарушения в тяхното функциониране. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега