Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първа копка на нова детска градина в с. Гълъбец

Първа копка на нова детска градина в с. Гълъбец

След изграждането на площада и ремонта на детския кът, в село Гълъбец започва строежът и на съвсем нова детска градина. Начало на строителните дейности бе дадено на официална церемония днес.

След изграждането на площада и ремонта на детския кът,в село Гълъбец започва строежът и на съвсем нова детска градина.  Начало настроителните дейности бе дадено на официална церемония днес.

Честта да направятпърва копка имаха: временно изпълняващият длъжността кмет на община ПомориеЯнчо Илиев и досегашните кметове на община Поморие - Иван Алексиев и накметство Гълъбец – Тодорка Липчева, благодарение на които проектът за изгражданена ЦДГ „Детски свят” бе изработен и защитен. Участие вцеремонията по първата копка взеха още заместник – кметовете Кунчо Гайдов иИлия Джингов.

Екипът отпреподаватели в настоящата детска градина на Гълъбец отправи благодарност за „новотоначало”, а възпитаниците им представиха забавна програма с песни истихотворения. „Детската градина е страна на вълшебни тайни и чудеса!” гласешеедна от песните, изпълнени от развълнуваните малчугани. ЦДГ „Детски свят” е предвидена за повече от 80 деца,разпределени в 3 градински и 1 яслена група.

В проекта са включени физкултурно-музикаленсалон, зони със спални и занимални с допълнителни помощни помещения към тях - заразливане на храна, кухненски офиси, кътове за хранене, гардеробни, умивални и тоалетни.Предвидени са още лекарски кабинет, офиси за персонала, помещения за пране,складове и котелно помещение.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега