Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първанов: Кадафи трябва да бъде свален от власт и съден

Първанов: Кадафи трябва да бъде свален от власт и съден

Кадафи трябва да бъде свален от власт и съден, заяви в предаване на bTV президентът Георги Първанов. Ако либийският лидер остане на поста си, не може да се говори за мир. От друга страна неговото отстраняване не означава автоматично мир, допълни Първанов.

Кадафи трябва да бъде свален от власт и съден, заяви в предаване на bTV президентът Георги Първанов. Ако либийският лидер остане на поста си, не може да се говори за мир. От друга страна неговото отстраняване не означава автоматично мир, допълни Първанов. По думите му европейските лидери „още на времето позволиха на Кадафи да си разиграва коня и сега е трудно да се върнем назад".  

Първанов заяви, че е научил за решението за изпращането на фрегатата „Дръзки" от медиите и това не е единственият случай на пренебрежение към президентската институция. Трябваше заедно да обсъдим ангажиментите на България към военния конфликт, настоя президентът и уточни, че не възразява срещу участието на фрегатата, която ще патрулира.  

Относно предстоящите президентски избори Първанов заяви, че очаква радикализация - не само на политическия сблъсък, но и на личностния. „За мен тази избори ще бъдат „за” или „против” правителството на ГЕРБ", категоричен бе президентът. Според него ролята на жените в българската политика ще нараства.

Първанов настоя, че според него един кандидат на Тройната коалиция не е най-добрата формула. Партиите трябва да издигнат кандидат, който да е разпознаваем от електората като носител на автентичните идеи на политическата сила, коментира той. Аз виждам поне 5 души, които биха били по-добри президенти от мен, казвам го като човек, който има самочувствието на успял държавен глава. Ивайло Калфин, Костадин Паскалев, Меглена Плугчиева от БСП са изявени фигури, аз мога да спомена имена и отдясно, но с това само ще им създам проблеми, каза още държавният глава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега