Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първото безплатно училище за родители в Сливен отвори врати

Първото безплатно училище за родители в Сливен отвори врати

Днес в Сливен в зала „Май” в сградата на Общината официално бе открито първото в града безплатно училище за родители „Биберон“.

Днес в Сливен в зала „Май” в сградата на Общината официално бе открито първото в града безплатно училище за родители „Биберон“. Неговата цел е да предоставя полезна информация и практически съвети на бъдещите родители.

Всяка първа и трета седмица на месеца от 11 часа, ще бъдат провеждани беседи на различни теми, засягащи здравето и отглеждането на децата. Идеята за създаване на училището е продиктувана от желанието да се улесни достъпът до информация и да се оказва помощ на младите хора, за да бъдат спокойни и уверени родители. За това ще помагат видни специалисти от различни области на женското и детското здравеопазване.

Организатор на училището  и лектор на първата среща бе Светлина Николова, която две поредни години бе наградена с приза „Най-добра акушерка на България“ в категория „Акушерка, оказала подкрепа в грижите за бебето“ и „Медицински посланик на кърменето”. 

Тя сподели, че в практиката си работи с много щастливи млади хора и самата тя е такава. Нейна мечта е създаването на това училище за бъдещи и настоящи родители в родния ѝ град Сливен, което да е абсолютно безплатно. По този начин се дава възможност за достъп на всички, които имат нужда от помощ, имат въпроси или някакви проблеми за решаване. Идеята е това да бъде не само училище, а да се превърне и в център, който да събира и помага  младите хора. Николова изказа огромната си благодарност към община Сливен, която твърдо застава зад нейната инициатива и помага за осъществяването на мечтата ѝ.

„Ние сме отворени за решаването на проблема на всеки един. По този начин всъщност ще провеждаме и лекциите, самите родители ни подсказват от какъв тип информация имат нужда и ние сме тези, които трябва да им я доставим. Докато има хора, които имат нужда от нас, ние сме насреща“, каза акушерката. Първата лекция в „Биберон“ бе посетена от множество бъдещи и настоящи майки, като не липсваше интерес и от страна на татковците. Специални гости на събитието бяха и представители на община Сливен, лекари и акушерки на МБАЛ „Ив. Селимински”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега