Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пътен възел "Зимница" и Петолъчката - Бургас отново са затворени

Пътен възел "Зимница" и Петолъчката - Бургас отново са затворени

Апелът, който отправят институциите към всички граждани, е да не предприемат пътувания.

Обстановката в област Бургас постепенно се усложнява. Ограничено е движението на всички автомобили по  I-6 "Петолъчката" - Бургас, АМ "Тракия", в отсечката пътен възел "Зимница" -Бургас и в двете посоки, и по третокласната пътна мрежа в област Бургас, информират от АПИ.

Навсякъде в затворените за движение участъци има указателни табели, както и  екипи на "Пътна полиция", които упътват водачите за възможните алтернативи за пътуване, посочват от Областна администрация. На телефон 112 са постъпили редица сигнали за аварирали автомобили и силни навявания по пътищата в областта, на всички се отреагира на момента.

Обстановката по общинската пътна мрежа остава усложнена в общините Айтос, Камено, Созопол, като към настоящия момент затварят още две пътни отсечки към селата Константиново и Черни връх, община Камено, както и пътя Маринка - Твърдица, община Бургас.

Пристанище Бургас е затворено поради силния вятър. Летище Бургас е отворено и приема полети, но два от полетите от Москва и Лондон по преценка на командира на полетите, заради намалената видимост са кацнали на летище Варна. От БДЖ информират, че влаковете се движат със закъснение, но към настоящия момент няма информация за аварирали такива.

Няма постъпили сигнали на спешния телефон за хора, чиито живот и здраве да са в опасност. Обстановката е динамична и се променя постоянно. Апелът, който отправят институциите към всички граждани, е да не предприемат пътувания.

От ЕВН съобщават за частични проблеми с електрозахранването в общините Бургас, Созопол, Приморско, Камено, Средец.  Екипи на дружеството работят по отстраняване на авариите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега