Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пътна полиция със спецакция за контрол на движението по магистралите

Пътна полиция със спецакция за контрол на движението по магистралите

Униформените ще следят за пътнотранспортни произшествия вследствие на неправилно движение или спиране на моторни превозни средства в лентата за принудително спиране по аутобаните.

Поредна акция на Пътна полиция започна в четвъртък и ще продължи и през уикенда. Контролните органи ще съсредоточат усилията си в контрол на движението по автомагистралите. Униформените ще следят за пътнотранспортни произшествия вследствие на неправилно движение или спиране  на моторни превозни средства в лентата за принудително спиране по автомагистралите.

"По време на операцията ще се извършват проверки и за невръчени електронни фишове, както и за неплатени задължения по ЗДвП", обясни инспектор Петър Соколов от отдел „Пътна полиция“ в ГДНП .

Той припомни, че при движение по автомагистрала е забранено управлението или спирането в лентата за принудително спиране, освен при повреда на пътното превозно средство или при възникнал здравословен проблем на водача или пътниците.

Санкциите, предвидени по закон, са лишаване от право да се управлява моторно превозно средство за срок от три месеца и глоба от 1000 лв., като за повторност на нарушението е предвиден двойно по-голям срок и 4000 лв. глоба.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега