Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пулмолог: Ваксината пречи не само на разпространението на COVID-19, но и на неговата мутация

Пулмолог: Ваксината пречи не само на разпространението на COVID-19, но и на неговата мутация

При ваксините като тази на Pfizer няма друга външна частица освен информационна РНК, която се въвежда и стимулира нашия организъм да произвежда белтъка, който предизвиква имунен отговор срещу вируса.

"Чрез ваксината се пречи не само на разпространението на COVID-19, но и на неговата мутация". Това обясни пулмологът д-р Александър Симидчиев в ефира на NOVA тази сутрин. Той бе категоричен, че при ваксините като тази на Pfizer няма друга външна частица освен информационна РНК, която се въвежда и стимулира нашия организъм да произвежда белтъка, който предизвиква имунен отговор срещу вируса.

"Чувствам се напълно нормално след поставянето на ваксината. Така както се чувствах и преди нея. По отношение на страничните ефекти няма нищо по-различно от информацията, включена в листовката, която прочетох", изтъкна специалистът. Той призна, че има има лека болезненост на мястото, където е приложен медикаментът, но това означава, че той работи.

„Когато прочетох кратката характеристика на ваксината, вътре имаше така наречените нежелани реакции след ваксинация. Те бяха почти идентични с леко преболедуване на коронавирусна инфекция. Това не означава, че сме заразени с COVID-19, а това е реакция на нашата имунна система, която се пренастройва, започва да работи и изгражда защита и антитела”, посочи доктор Симидчиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега