Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пуснаха писмо-бомба до шефа на Дойче банк

Пуснаха писмо-бомба до шефа на Дойче банк

Писмо-бомба е изпратено дo Йозеф Акерман, изпълнителен директор на Дойче банк - най-голямата банка в Германия, съобщи говорител на банката, цитиран от АП. Πакетът бил засечен вчера по обяд в отдела за сортиране на пощата в централата на Дойче банк във Франкфурт.

Писмо-бомба е изпратено дo Йозеф Акерман, изпълнителен директор на Дойче банк - най-голямата банка в Германия, съобщи говорител на банката, цитиран от АП.  Πакетът бил засечен вчера по обяд в отдела за сортиране на пощата в централата на Дойче банк във Франкфурт.

Германските власти се обърнали за помощ към Нюйоркското полицейско управление, съобщи неговият говорител Пол Браун. По думите на Браун писмото-бомба съдържа експлозив и шрапнел. Той добави, че в адреса на подателя е фигурирала Европейската централна банка. Централата на банката е само на две преки от тази на Дойче банк, през парк, в който активисти от движението "Окупирай Франкфурт" са разпънали палатките си. 

Браун каза още, че нюйорксата полиция е изпратила патрули до клоновете на Дойче банк в Ню Йорк и е разпратила предупреждения до банките из града "просто като предпазна мярка." 

Акерман трябва да се оттегли през май след почти десетгодишен престой начело на банката. Той е най-скъпоплатеният изпълнителен директор сред германските финансови компании - доходите му през 2010 г. са били 9 милиона евро, пише Ройтерс.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега