Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Путин подписа закони за интегриране на окупираните украински региони в съдебната система на Русия

Путин подписа закони за интегриране на окупираните украински региони в съдебната система на Русия

Създават се и гарнизонни военни съдилища в Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон, а също съдилища, обхващащи няколко района, районни и градски съдилища.

Руският президент Владимир Путин е подписал пакет от осем закона за създаване на съдилища в окупираните Луганска, Донецка, Херсонска и Запорожка области, както и за провеждане на процедура за подбор на кандидати за първоначалния им състав. Това предаде ТАСС, като отбеляза, че съответните документи вече са обнародвани.

По силата на първия пакет закони на територията на Донецка и Луганска област се създават върховни и арбитражни съдилища на самообявилите се републики, а в Запорожка и Херсонска област се създават регионални съдилища и регионални арбитражни съдилища. Създават се и гарнизонни военни съдилища в Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон, а също съдилища, обхващащи няколко района, районни и градски съдилища.

Съдилищата, действащи в областите към настоящия момент, ще продължат да правораздават от името на Руската федерация до началото на дейността на съдилищата, които ще бъдат създадени в съответствие с новоприетите закони, като се очаква това да стане до края на месеца. Освен това се определя процедура за прехвърляне на новосъздадените съдилища на делата и жалбите, които са приети за разглеждане, но все още не са разгледани.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега