Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Архимория" награждава най-добрите архитекти на Бургас

"Архимория" награждава най-добрите архитекти на Бургас

39 архитектурни проекта в раздели обществени и жилищни сгради, градоустройство, интериорен и градски дизайн, са изложени в Културния дом на НХК. Те са представени върху 51 платна. Те са част от ежегодната изложба на бургаската архитектурна колегия Архимория 2013.

39 архитектурни проекта в раздели обществени и жилищни сгради, градоустройство, интериорен и градски дизайн, са изложени в Културния дом на НХК. Те са представени върху 51 платна и са част от ежегодната изложба на бургаската архитектурна колегия Архимория 2013.

Тази година тя се организира в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019.По традиция и тази година в изложбата участват конкурсни проекти, както и дипломни проекти на дипломанти по архитектура и урбанизъм от гр. Бургас.

На Архимория 2013 бургазлии могат да се запознаят с предвижданията за знакови места и обекти вграда – пл. ”Тройката”, постоянен експозиционен център „Флора” в Приморскипарк, терминал Автогара Юг, конкурсни разработки за обемно-градоустройственорешение на жилищно-ваканционен комплекс Форос в кв. ”Крайморие” и много други.

Днес  от 19.00 часа в културния дом на НХК ще се състои церемония по награждаване на отличените проекти. Архитектурното общество кани всички бургазлии и гости на града да посетят изложбата, която може да се види и в неделя.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега