Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Атака" твърдят, че тяхна активистка е убита в Бургас от "гербери"

От МБАЛ Бургас съобщават, че няма такъв случай
"Атака" твърдят, че тяхна активистка е убита в Бургас от "гербери"

От партия "Атака" твърдят, че в бургаското село Камено днес е нападната и бита тяхна активистка, в следствие на побоя жената е починала.

От партия "Атака" твърдят, че в бургаското село Камено днес е нападната и бита тяхна активистка, в следствие на побоя жената е починала. Ето пълния текст на съобщението изпратено до медиите, без каквато и да е редакторска намеса:

"Днес преди обед активисти на ГЕРБ от Камено, Бургаско са нападнали на пазара „Краснодар“ 31-годишната Стойка Петрова, активист на партия АТАКА и нейната приятелка Яница. Двете са бити от активистите на ГЕРБ и преди броени минути от Спешното отделение в Бургас ни съобщиха, че 31-годишната Стойка Петрова е починала в следствие на побоя, приятелката й Яница е ранена.

МВР-Бургас до момента не е предприело абсолютно никакви мерки за задържане на извършителите, дори е отказало да приеме жалбата по случая, внесена от Яница. Бездействието на МВР до момента е престъпно безотговорно, още повече, че Яница ясно е казала, че познава нападателите и може да ги посочи.

Партия АТАКА категорично настоява пред служебния министър на вътрешните работи за незабавни действия за задържане на убийците на 31-годишната Стойка Петрова. Имаме основание да смятаме, че престъпното основание на действие на МВР е умишлено и цели замитане на следите."

От бургаската болница обаче, официално отрекоха днес в Спешно отделение да имат такъв случай. Ето какво се казва в съобщението от пресцентъра на болницата: "Във връзка с разпространеното от партия "Атака" твърдение за починала пребита жена, МБАЛ Бургас официално съобщава, че днес в Спешно отделение, до този час не е приемана жена с посоченото име и години, нито е приеман друг пациент с травми от побой. Смъртен случай също няма. В моргата също няма докаран труп от подобен инцидент".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега