Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Берое" победи "Черноморец" с 3:0

"Берое" победи "Черноморец" с 3:0

Отборът на Черноморец-Бургас загуби с 3:0 гостуването си от Берое в Стара Загора. Домакините успяха да решат двубоя още до почивката, когато имаха преднина с 3 гола.

Отборът наЧерноморец-Бургас загуби с 3:0 гостуването си от Берое в Стара Загора.Домакините успяха да решат двубоя още до почивката, когато имаха преднина с 3гола.  

Заралии открихарезултата още в 8-та минута, когато Георги Андонов се възползва от грешка вотбраната и с удар от малкия пенал, направи 1:0. В 19-та минута Берое поведе с2:0, след силен диагонален удар на Мапуко. Бургазлии така и не намирахавъзможности да стигнат до опасни положения пред вратата на Караджов.

3 минутипреди края на първата част отборът на Берое отбеляза и трети гол. Следцентриране на Селим Керкар в наказателното поле, Георги Костадинов не сбърка сглава за 3:0.  През вторатачаст бургазлии се опитаха да променят статуквото по някакъв начин, но нещата несе получаваха. Единствените възможности се откриха след удари на ЛъчезарБалтанов и Жереми Манзоро. Берое също имаше възможности за увеличаване нарезултата, но до повече попадения не се стигна.  

Отборът наЧерноморец-Бургас остава на 4-то място във втората седмица, с актив от 31точки. В следващия кръг бургазлии приемат тима на Славия в директен сблъсък засвоето оцеляване. Мачът е на 5-ти април /събота/ от 18:00 часа на стадион„Лазур“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега