Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Българската Баба Марта" пристига в НХК в края на февруари

"Българската Баба Марта" пристига в НХК в края на февруари

В рамките на изложението ще се проведе и творческа работилница, която ще даде шанс на всеки да изработи собствена мартеница.

Ръчно изработени мартеници от естествени материали, конци и вълна ще бъдат изложени в НХК в дните между 25 февруари и 1 март. Авторското изложение-базар носи името "Българската Баба Марта" и в него ще се включат български автори с произведения, създадени според старите традиции и с иновативни техники.

В рамките на изложението ще се проведе и творческа работилница, която ще даде шанс на всеки да изработи собствена мартеница, също от естествени материали и конци от вълна и прежда. Организаторите обещават с помощ в процеса на изработването им да се включи самата Баба Марта и приканят своите гости като казват, че според традицията, щастие и късмет носи онази мартеница, която е подарена.

Дизайнерските мартеници са дело на участниците в Българската Баба Марта - Ана Тодорова /гр. Сливен/, Донка Станева /Хасково/, Станислава Ботева /В.Търново/, Нина Петкова /Бургас/, Катя Димова /Бургас/, Янка  Петрова /Бургас/ и творческа работилница към Център за хора с увреждане-Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега