Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Бургасбус" променя маршрута на линия 4, търси алтернатива на 12 и 12А

"Бургасбус" променя маршрута на линия 4, търси алтернатива на 12 и 12А

До края на седмицата ни очакват и още няколко промени в новата транспортна схема, която бе въведена едва преди няколко дни.

От петък ще бъде променен маршрутът на линия №4, съобщиха от ръководството на "Бургасбус". Вместо по ул. "Ванче Михайлов", автобусът ще преминава вече през "Трапезица", по ул. "Струга", Колодрума, след което по ул. "Стефан Стамболов",  бул. "Демокрация", до автогара Юг и ще продължава по стария си маршрут.

До края на седмицата ни очакват и още няколко промени в новата транспортна схема, която бе въведена едва преди няколко дни. Общинският превозвач ще предложи алтернатива на досега съществуващите линии 12 и 12А, като идеята е да се обезпечи районът до ВХТИ и "Демокрация". Все още слабо използвани остават линии 4 и 13. Ако не се наситят с пътници, маршрутът им ще бъде променен.

По бързите автобусни линии Б1 и Б2 се пускат допълнителни превозни средства и преминаването им по разписание се намалява с 1 минута. Осигурени са и допълнителни превозни средства по линиите на тролейбусите, като интервалът на движение на Т1 и Т2 се намалява с 2 минути.

Осигурени са 25 000 допълнителни карти с подробни разписания, които  ще бъдат раздавани в автобусната мрежа и в билетните центрове. Екипи на "Бургасбус" са готови да разясняват транспортната схема пред организации, фирми, пенсионерски клубове и училища при необходимост. Заявки могат да се изпращат на e-mail: bourgasbus@abv.bg.       

Новата линия "Б Одрин", която в голямата си част повтаря маршрута на старата 121, ще осигури директна връзка на живеещите в "Меден рудник" с предприятията в и около Северна промишлена зона и по конкретно по улица "Одрин".

Всички правоимащи ученици, пенсионери и хора с увреждания могат да си вземат заедно с електронна карта и безплатни талони за пътуване в автобусите и тролеите, които нямат валидатори. Това ще им даде възможност да се прикачват безплатно в необходимите за тях превозни средства.

По желание на жителите на кварталите "Лозово" и "Рудник" се въведоха по-ранни и по-късни автобуси. Екипът на "Бургасбус" е готов да предложи промени на часовите графици на автобусите и тролейбусите, съобразявайки се с желанието на гражданите. За улеснение и подобряване на времето за слизане и качване, в съчленените автобуси пътниците ще могат да се качват не само от първа врата, но и от втора.

"Бургасбус" очаква предложенията на кметовете на Маринка, Извор и Твърдица за промяна на разписанието на междуселищните автобуси, за да се осигури по-голямо удобство на учениците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега