Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Черноморец-Бургас" с проблеми в защитата

"Черноморец-Бургас" с проблеми в защитата

Старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Георги Василев ще бъде лишен от двама основни футболисти в защитната четворка за мача с „Литекс”.

Старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Георги Василев ще бъде лишен от двама основни футболисти в защитната четворка за мача с „Литекс”. Капитанът Траян Дянков не е възстановен от травма, а Йохен Зайц е наказан.   Генерала ще включи 19 играчи в групата за мача. От избора му отпадат оперираният след тежка контузия Мартин Тошев, конгоанецът Лис Муйтис и италианците Алберто Куадри и Мишел Кручани. Запитан дали е наясно с титулярите, Василев отговори одухотворено, че ако ден преди мача не е наясно, то или е пропуснал нещо, или го е нямало тук.  

Георги Василев посочи, че в последния мач срещу „Сливен” е гласувал доверие в стартовата 11-орка на вратаря Стоян Колев, след като на германеца Паскал Борел това лято му изтича договора, а и срещу „Славия” за купата допусна сериозна грешка. „Не съм търсил умишлено мотиви да го сменя, но като има грешки, правят се и промени”, коментира старши треньорът на „акулите” и уточни, че освен на Борел това лято изтича договорът и на Зайц, както и престоят на преотстъпените Савио, Куадри и Кручани.     „

Не бих казал, че ще тръгнем да се надиграваме, а по-скоро да се противопоставим на „Литекс”. Дано да е успешно. Ловчанлии обича противникът да ги натиска, защото имат бързи нападатели и атакуват с дублиране на фланговете. Подход слепешката ще ни донесе проблеми”, разкри част от тактиката си старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Георги Василев на пресконференция днес. Двата отбора се срещат в 22-рия кръг на „А” група на 15 април /петък/ от 21.00 часа на стадион „Лазур”.

По програма мачът трябваше да се играе на 18 април, но беше изтеглен по решение на БФС, без да се вземе съгласието на „акулите”.  „Литекс” е много добър и балансиран за нашите стандарти отбор. Неслучайно са на първо място. Бих отличил атаката им, в която Том, Дока и Папа Диуф оформят трио, което създава доста проблеми на противниковите защити”, коментира Генерала. „Не искам да говоря за „хикс” или достойна загуба. Иска ми се да спечелим и ще излезем за победа. Позицията на противника е достатъчен стимул и дразнител да покажем добри неща”, допълни опитният наставник.    

 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега