Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Джаз Коледа в Бургас" тази вечер в Кукления

"Джаз Коледа в Бургас" тази вечер в Кукления

Концертът стартира в 19 часа, в Салона на Кукления театър. В него ще вземат участие преподаватели от Музикалното училище в Бургас.

Броени часове делятмузикалните фенове от станалата вече традиция Джаз Коледа в Бургас. Концертът стартира в 19 часа, в Салона на Кукления театър. В него ще вземат участие преподаватели от Музикалното училище в Бургас.

Коледната джаз приказка ще стане възможна благодарение наорганизаторите - All the Jazz и Националнотоучилище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров".Впоредното джаз приключение ще поведат публиката вокалните педагози отспециалност „Поп и джаз пеене” Михаела Танев –Мишел, Соня Пулева,  Анета Данаилова и Милена Добрева. Заедно с тях на сцената ще излязат и технитеученици Михаела Тончева, Жулиета Михнева, Христина Петкова, Денислава Станкова,Мадлен  Георгиева, Вероника Грозева, АмандаВагенщайн, Росица Перева, Мария Петкова, Кристина  Станкова, Ксения Гребень, Йоана Петрова, НелиЗахариева, Боил Каранейчев, Йоана Стоянова и Ивана Василева.

На пианото джаз магията ще допълни ИвоГичев - преподавател по пиано в училището по изкуства, а публиката ще може да сенаслади на неговите неподражаеми аранжименти.За да стане коледната приказка истинска, в нея ще севключат и актьорите Мария Димитрова и Стоян Величков.

На сцената ще прозвучат вечните хитове "New York, New York", "Only a paper moon", "The look of love", "L.O.V.E.", "Butnot for me", "Summertime", "Triste" и др.Концертът е благотворителен, а каузата  около която са сеобединили децата и техните преподаватели е събраните средства да бъдат предоставенина деца в неравностойно положение, които през годината са постигнали успехи вразлични области на изкуството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега