Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Изгрев парк фест" ще "разлюлее парка" тази събота

"Изгрев парк фест" ще "разлюлее парка" тази събота

Събитието отново ще представи децата творци от читалищата на Бургас в парка на ж.к. "Изгрев".

"Изгрев парк фест" ще "разлюлее парка" за втори път тази събота (18-и май). Събитието отново ще представи децата творци от читалищата на Бургас в парка на ж.к. "Изгрев" от 11:00 часа.

Събитието ще бъде открито от детска вокална група "ИзгревЧет@" към НЧ "Изгрев 1909" с песента "Моят град", написана специално за групата от маестро Стефан Диомов по повод 110-годишния юбилей на читалище "Изгрев".

С хаштаг #Разлюлейпарка и мото "Заедно творим и се забавляваме, ние сме децата на Бургас, ние сме децата на Европа" своите артистични умения ще представят 150 деца от школите, клубовете и съставите на 15 читалища.

Арт локацията, разположена в парка на к-с "Изгрев", ще се превърне в пространство, в което ще се срещнат традиция, съвременно изкуство и идеи за бъдещето. Децата творци ще представят модели за опазване и популяризиране на културното ни наследство, като презентират пред публика различните форми на любителско творчество, които предлагат читалищата. За да може усилията им да оставят отпечатък в дългосрочен план и след Европейската година на културното наследство - 2018.

Паралелно с концертната програма ще бъдат организирани и съпътстващи дейности - представяне на традиционни занаяти, рисуване под открито небе, библиотека в парка и други развлекателни занимания.

Ще са обозначени трасета за велонадпревара, за ролери и ролкови кънки. Детско жури ще определи носител на приза "Най-атрактивен домашен любимец".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега