Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Кино под звездите" продължава с полски филм

"Кино под звездите" продължава с полски филм

Съвременна интерпретация на невъзможната любов между Ромео и Жулиета през погледа на полския режисьор Яцек Борцух е първият от поредицата филми в лятната инициатива „Кино под звездите“.

Съвременна интерпретация на невъзможната любов между Ромео и Жулиета през погледа на полския режисьор Яцек Борцух е първият от поредицата филми в лятната инициатива „Кино под звездите“. Тази година за пръв път програмата включва полски филми.  Лентата „80 милиона“  ще се излъчва днес. Входът е безплатен и е подарък от Община Бургас за всички киномани и любители на съвременното европейско кино.

"80 милиона“ (Полша) е дело на реж. Валдемар Кшистек (2011, 102 мин., с надписи). Филмът пресъздава истински събития, протекли 10 дни преди въвеждането на военно положение в Полша на 13 декември 1981 г. Носител е на множество награди - . 2012 - Gdynia Film Festival -"Златен клакьор", награда на Радио Гданск за най-дълго аплодиран филм; 2012 - Чикаго (Фестивал на полския филм в Америка) – Специална награда на председателя на Организационния комитет на фестивала; 2012 – Пьотр Гловацки, Вроцлав (Фестивал на филмовото актьорство) -"Златно пале" за второстепенна мъжка роля.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега