Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Модерна България" отговаря на въпроса "Кои сме ние?" *

"Модерна България" отговаря на въпроса "Кои сме ние?" *

Ние сме гражданска, непартийна листа. Търсим подкрепата на тези избиратели, които искат да се разхлаби хватката на партийните машини върху властта и политиката. Водач на нашата листа в Бургас е бургазлийката Здравка Кръстева, преподавател в Юридичексия факултет на Софийския университет.

Ние сме гражданска, непартийна листа. Търсим подкрепата на тези избиратели, които искат  да се разхлаби хватката на партийните машини върху властта и политиката. Водач на нашата листа в Бургас е бургазлийката Здравка Кръстева, преподавател в Юридичексия факултет на Софийския университет.  

С какво сме различни от останалите?  

НЕ ОБЕЩАВАМЕ ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ ВЪРХУ ВЛАСТТА,  А ДЕЙСТВАМЕ ЗА ДА ГО ИМА – от февруари събираме подписка за референдум за отзоваване на депутати, кметове и общински съветници и право на жалба пред Конституционния съд . Вече имаме подкрепата на повече от 150 хиляди души! От понеделник масичките с подписката ще са на пет места в Бургас и из целия регион.  

НИЕ САМИТЕ ЩЕ ПОДЛЕЖИМ НА РЕАЛЕН ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ – подписахме и публикувахме предварително оставките си и се съгласихме на драконовски мерки за проверка на доверието на хората към нас – догодина по същото време всеки народен представител от гражданската листа ще излезе на вот за потвърждаване на поста чрез електронната платформа www.otzovavane.org  И си тръгва, ако не получи подкрепа, съответна на половината от гласовете, с които е бил избран.  

ОТКАЗВАМЕ ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ – Партиите вземат абсурдните двеста милиона с които стават все по-могъщи и несменяеми с купени  гласове,  високо платени партийни функционери и медиен комфорт. Такова разточителство няма никъде по света. То превърна партийните машини в рентиери с милиони на влог, докато хората се чудят как да плащат сметките и кредите си. Ние искаме премахване на държавните субсидии – на политиците трябва да им е поне толкова трудно, колкото на обществото! Затова не си „намерихме” отделна партия, а съзнателно избрахме юридическа форма, при която се отказваме от държавна субсидия при преминаване на единия процент и ще дадем за благотоврителност всеки лев, който ни се полага при влизане в парламента.  

СТОИМ ЗАД ИДЕИТЕ СИ ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА ОТ 24 ЮНИ 2012 г., А НЕ СМЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ПРОТЕСТИТЕ И ТЕПЪРВА СИ ТЪРСЯТ КАУЗА ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ. Непартийното Движение „Модерна България” се създаде на 24 юни 2012 г. с ясна кауза – Гражданският манифест за смяна на системата, който съдържа конкретни мерки за поставяне на политици и закони под граждански контрол.  

НЕ СМЕ СЕ СЪБРАЛИ СТИХИЙНО ОТ „КОЛ И ВЪЖЕ”. Гражданските кандидати са личности с авторитет, университетски преподаватели, експерти, общественици, студенти. Активни хора, които през годините на прехода не си мълчаха. Поставили сме само едно забранително условие – сред нас няма хора, които да са участвали в разграбването и разпиляването на ресурсите на страната ни.

* Политическа реклама

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега