Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хотел предизвиква фотографи да "натиснат спусъка" в акция "Абитуриенти"

Хотел предизвиква фотографи да "натиснат спусъка" в акция "Абитуриенти"

Хотел "Мираж" отправя предизвикателство към фотографи като ги кани да участват във фотоконкурса "Fotosensation 2013 - Абитуриенти".

Хотел "Мираж" отправя предизвикателство към фотографи като ги кани да участват във фотоконкурса "Fotosensation 2013 - Абитуриенти". Темата е "Абитуриентски бал 2013" – модели, тоалети, прически, аксесоари, лица, настроение – всичко, което съпътства предстоящите абитуриентски трепети.

Изискването е снимките да са заснети в сградата на хотела. За целта хотелът предлага напълно свободен и безплатен достъп до стаите, апартаментите, залите и ресторантите, както и любезното си домакинство. Целта на конкурса е да се покаже, че тази година визията на абитуриентите напълно ще пренебрегне думата "кич" и ще я замени с "изисканост", така както подхожда на един бал! Участието е безплатно!

Всеки фотограф може да участва с до 6 фотоса, които трябва да изпрати до 20 май на e-mail: marketing@mirage-bs.com с тема "Fotosensation 2013 - Абитуриенти". Всички получени снимки за конкурса ще бъдат публикувани  на страницата на събитието и на официалния сайт на хотела, както и във фейсбук страницата на хотела. Затова е препоръчително да съдържат името на автора. Фотографиите, които ще бъдат подредени в изложбата ще бъдат разпечатани от организатора. Фотосесиите в хотела ще се извършват след предварително уговорен час по телефона – 0895503349, 056880888 Дора Арабаджийска

Файловете ще бъдат прецизирани от жури и 10 отличени автора ще бъдат поканени за участие в изложба в хотела, на която журито ще определи един печеливш. Наградата е уикенд за двама в "Палас Марина Диневи". Избраните 10 финалисти ще бъдат уведомени чрез имейл и телефон, както и ще бъдат оповестени на страницата на събитието и на официалния сайт на хотела.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега