Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Нефтохимик" U19 отстъпи на "Литекс"

"Нефтохимик" U19 отстъпи на "Литекс"

Нефтохимик U19 отстъпи с 2:1 на Литекс U19, в среща от XX кръг на първенството, която се проведе на стадион Българово. Гостите взеха превес в началото на двубоя и успяха да отбележат първото си попадение в 8-ма минута.

Нефтохимик U19 отстъпи с 2:1 на Литекс U19, в среща от XX кръг на първенството, която се проведе на стадион Българово. Гостите взеха превес в началото на двубоя и успяха да отбележат първото си попадение в 8-ма минута.

През първото полувреме и двата отбора създадоха по няколко възможности за гол. "Шейховете" имаха два шанса да изравнят чрез Даниел Андреев, но изстрелите му не намериха очертанията на вратата. В 27-ма минута момчетата от Ловеч удвоиха аванса си.

Въпреки предимството на противниците, момчетата на Венелин Петков показаха характер и само няколко минути по-късно Даниел Андреев отбеляза от пряк свободен удар. До края на полувремето Радостин Неделчев имаше две възможности за гол, но вратарят на Литекс се намеси успешно.

През втората част мачът стана много динамичен и напрежението се покачи. Нефтохимик имаше възможност да промени резултата в 77-ма минута, когато Мартин Иванов проби отляво, но вратарят на Литекс успя да отбие атаката. Една минута преди края на срещата Иван Тодоров също направи неуспешен опит да изравни резултата.

В следващия кръг отборът ще гостува на Пирин /Благоевград/ на 16.03 /сряда/, от 14:00 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега