Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"PoligrafF" стана на 4 години, раздава подаръци срещу селфита

"PoligrafF" стана на 4 години, раздава подаръци срещу селфита

Информационен сайт "PoligrafF.net" днес навършва 4 години. Честит да ни е рожденият ден и дано ни донесе много късмет, много добри новини, които да споделяме с Вас, много усмивки и енергия да бъдем винаги в крак със случващото се, за да Ви бъдем полезни и все така да сме Ваш предпочитан източник на новини.

Информационенсайт "PoligrafF.net" днес навършва 4 години. Честит да ни е рожденият ден и дано ни донесе многокъсмет, много добри новини, които да споделяме с Вас, много усмивки и енергияда бъдем винаги в крак със случващото се, за да Ви бъдем полезни и все така дасме Ваш предпочитан източник на новини.

На рожден ден,като на рожден ден. Равносметките са неизбежни. За последните 4 години сме визапознали с 23 144 от най-значимите новини и най-любопитните новости отБургас, страната и света. Създадохме приятелство с 6 434 полиграффчета отстраната и чужбина на нашата официална Facebook страница. Бяхме част отедни от най-любопитните и вълнуващи събития в областта и се превърнахме впредпочитан медиен партньор както за бизнеса, така и за културата в Бургас.

И понежепрофесионализмът не би бил нищо без емоцията и страстта в работата, днес щебъдем особено емоционални и ще изпратим хиляди усмивки на нашите читатели,партньори и рекламодатели. Благодарим Ви, че сте част от "PoligrafF.net". Благодарим Ви за доверието и лоялността. Вие ни вдъхновявате дапродължаваме да се развиваме, да се учим на нови неща, да търсим истината и дая споделяме с Вас. Днешният рожден ден не е само наш празник, но и Ваш!

Следвайкимечопуховската философия, екипът на "PolgrafF" и тази година е подготвил награди за най-вернитеси читатели. Но за да ги получите, ще трябва да отговорите на нашето селфипредизвикателство в играта „Театрално селфи с PoligrafF“. Все пак, както казват, една снимка струвалаколкото 1000 думи!

Правилата саследните: изпратете ни автопортрет, в който изразявате различна емоция  - играйте си с физиономиите, тоалетите, гримаи аксесоарите – разкажете ни история със снимката си. Като фон може дасе вижда какво четете в "PoligrafF.net" в момента, примерно. Вдъхновихме ли ви вече?

Театралните сиселфита можете да изпратите на info.poligraff@gmail.com или info@poligraff.net, заедно с двете си имена и телефон за връзка. Фотографиите ви ще бъдатпубликувани в нашата Facebook страница. Срокът е 30-исептември. Победителите ще са първите 5-ма, които изпратят своето селфи. Те ще получат по еднаот петте двойни покани за постановката "Двамата невронци иФилхармонията", осигурени от нашите приятели от "Арт ателие". Спектакълът ще се играе на 2-ри октомври на сцената на Бургаскатаопера.

Допълнителниусловия:

1. Може да участвате само с една снимка!

2. Напишете реални имена и телефони, за да сиполучите наградите след това, тъй като те ще бъдат предоставяни, чрез сверка наимената в личната карта!

3. Снимки с неприлично съдържание няма да бъдатдопускани до участие!

4. С победителите ще се свържем по телефона, за да обясним кога и къде могатда получат наградите си!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега