Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Приятели на животните" събират средства за нов Спасителен център

"Приятели на животните" събират средства за нов Спасителен център

Фондация “Приятели на животните” подемат поредната си инициатива в помощ на бездомните животни. Кампанията под надслов “Прочети, не подминавай, помогни” ще бъде представена на Благотворителна вечер в пицария “Зорница” на 28-и декември, от 19 часа.

Фондация “Приятели на животните” подемат поредната си инициатива в помощ на бездомните животни. Кампанията под надслов “Прочети, не подминавай, помогни” ще бъде представена на Благотворителна вечер в пицария “Зорница” тази вечер, от 19 часа. Крайната цел е сумата от 35 000 евро, които да послужат за закупуване на стара овцеферма, която да се преустрои в Спасителен център. Там специалистите ще продължат борбата за оцеляването на уличните животни и тези жертва на насилие като Любчо.

Замисляли ли сте се някога как едно болно животно живее в студената зима, питат от Фондацията. Онази, в която всеки бърза да се прибере у дома, при тези, които обича, свит в топлите си дрехи, криейки се от студения вятър. Има ли то ъгълче, в което да се свие на кълбо, брулено от същия този леден вятър, в дъжда, в снега, гладно и с болка, от която тялото му потрепва? Как брои минутите и колко бавно текат те, докато се съмне? Мислили ли сте, че ако сутринта се събуди, то няма посока, към която да поеме?

”Ние живеем с тревогите на тези клетници всеки ден, всяка минута. Ние се молим, плачем, ругаем, просим, драпаме и се борим за нашите – ваши бездомници. Ние сме тези, които водят преговори с клиники за отстъпки, изчакване на плащания или поредния “съвестен” стопанин с ултиматум: “Вземете го или ще го евтаназирам!”. Това обясняват “приятелите на животните” с апел за помощ в тяхната борба.

Можете да подадете ръка и чрез дарителски SMS: DMS с текст HELP  на кратък номер 17 777 или с паричен превод:

Банкова сметка за преводи в ЛЕВА: 

Уникредит Булбанк

IBAN:BG 57

UNCR 70001519356313

BIC: UNCRBGSF  

Банкова сметка за преводи в ЕВРО:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG 47FINV 91501016044889

BIC: FINVBGSF

Повече за Фондация “Приятели на животните” Бургас и историите на спасените животни можете да научите на страницата им в интернет.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега