Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Синята зона" излиза в почивка до 5-и януари

"Синята зона" излиза в почивка до 5-и януари

Пет дни безплатно паркиране в целия град се очакват в края на 2014-а година. "Синята зона" ще работи до 19 часа днес, след което излиза "в почивка" до 5-и януари. Това съобщи за "PoligrafF.net" директорът на Общинско предприятие “Транспорт” - Андрей Рунчев.

Пет дни безплатно паркиране в целия град се очакват в края на 2014-а година. "Синята зона" ще работи до 19 часа днес, след което излиза "в почивка" до 5-и януари. Това съобщи за PoligrafF.netдиректорът на Общинско предприятие “Транспорт” - Андрей Рунчев.

”Традиционно, системата за заплащане на “Синята зона” остава изключена в празничните и почивните дни. Днес е последният работен ден за тази година и от утре паркирането в схемата на Зоната ще бъде безплатно. С началото на следващата седмица, работата на паркингите от "Синята зона" ще бъде възобновена", обясни Рунчев.

По думите му, не се очакват сериозни затруднения в трафика, тъй като напливът от гости на града се компенсира от отлива на гражданите, които избират да посрещнат празниците другаде. Въпреки това, от общинската администрация и службите на реда апелират към толерантност на пътя.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега