Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Спасителят" запознава младежите от Поморие с проблемите с дрогата

"Спасителят" запознава младежите от Поморие с проблемите с дрогата

Във връзка с месеца за борба с наркотичните зависимости, Община Поморие и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, организира безплатен театър за младежите от всички училища в общината, за които е осигурен и безплатен превоз.

Във връзка с месеца за борба с наркотичните зависимости, Община Поморие иМестната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните инепълнолетните, организира безплатен театър за младежите от всички училища вобщината, за които е осигурен и безплатен превоз.

Постановката „Спасителят”, щесе играе днес, от 12:00 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888”.Спектакълът е посветен на проблема с дрогата и е насочен предивсичко към младежката аудитория и не е само театрален факт, а има ипедагогическа цел. Чрез средствата на театралната игра, се показва на зрителянелеката история на едно момиче на 18 години, което е станало наркоманка понай-прозаичния начин – желанието да опита, за да не е различно от другите.

Омагьосанияткръг, в който е въвлечена героинята (зависимост – насилие – проституция -дрога), създаден от наркопласьора Стив, е довел героинята до деградация и пълнаапатия към живота. В спектакъла се разказва за безскрупулността нанаркопласьорите. За тях чуждия живот няма стойност, а трагедията на Нели итакива като нея са само средство за получаване на нови доходи. Дали любовта иприятелството на случайно попадналия в ситуацията Спас, ще  са в състояние да я измъкнат от лапите нанаркомафията.

Чрез представянето на една човешка драма, породена от безпътицатана живота, автори и актьори имат за цел да шокират младата публика и да йпокажат истинските причини за наркоманията и последиците от нея.Ролитеса поверени на Сребрина Христофорова, Вера Среброва и звездата от „Подприкритие” Ивайло Захариев. Текстът е на Валентин Балабанов, който също играе впостановката. Режисьор е Кирил Каменов. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега