Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Света Анастасия" се пренася в центъра на Бургас

"Света Анастасия" се пренася в центъра на Бургас

Температурите в Бургас вече достигнаха зимни стойности, а с тях дойде време и за Коледното градче на пл. "Тройката". Там вече украсяват 18-метровата елха. Днес започна и изграждането на къщичките от Коледното градче. По всяка вероятност те ще отворят в първите дни н месец декември, сподели пред PoligrafF.net Петър Парушев - началник отдел “Култура” в Община Бургас.

Температурите в Бургас вече достигнаха зимни стойности, а с тях дойде време и за Коледното градче на пл. "Тройката". Там вече украсяват 18-метровата елха. Днес започна и изграждането на къщичките от Коледното градче. По всяка вероятност те ще отворят в първите дни н месец декември, сподели пред PoligrafF.net Петър Парушев - началник отдел “Култура” в Община Бургас.

"Днес започнаха да строят къщичките. След това те ще бъдат оборудвани. До 3-4 дни се надяваме да приключим с тази работа. Със сигурност градчето ще заработи за празника на града. Там ще се предлагат храни и напитки, ще има и павилион на "Морски знаци" за Коледни сувенири", обясни Парушев.

В една от къщичките ще се пренесе и остров "Света Анастасия". В своя павилион те ще предлагат прочутата си рибена чорба, кулинарни специалитети, греяно вино и Коледни подаръци. От администрацията са подготвили козметични комплекти и природни продукти от колекцията на Лекарната.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега