Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Влизай без да чукаш" в НХК на 19 януари

"Влизай без да чукаш" в НХК на 19 януари

През януари Бургас ще посрещне някои от най-големите звезди в съвременната българска комедия с постановката „Влизай без да чукаш!”. На сцената на НХК ще излязат Ернестина Шинова (”Комиците”, „Слоличани в повече”, „Мисия Лондон”), Таня Кожухарова (”Аламинут”, ”Без дрехи”) и Веселин Цанев („Сатиричен театър”), които ще се забъркат в страшно-смешната криминална комедия.

През януари Бургас ще посрещне някои от най-големите звезди в съвременната българска комедия с постановката „Влизай без да чукаш!”. На сцената на НХК ще излязат Ернестина Шинова (”Комиците”, „Слоличани в повече”, „Мисия Лондон”), Таня Кожухарова (”Аламинут”, ”Без дрехи”) и Веселин Цанев („Сатиричен театър”), които ще се забъркат в страшно-смешната криминална комедия.

Пиесата е написана на Андрей Филипов и Андрей Калудов, който е и режисьор на спектакъла. Това е тайнствената история на едно момиче, една зряла и апетитна жена и един смешен, симпатичен и заедно с това страшен мъж, които ще видим от скритата им и далеч по-интересна страна. Влюбените в един и същи мъж се ненавиждат, но могат и да се съюзяват. 

Поръчков убиец е стара професия, но поръчково убийство чрез електрически стол е нова тема в занаята. И така – в една малка стаичка, в покрайнините на София, пред необикновеното и даже шокиращо изобретение на един непризнат талант се събират три напълно различни, но с една съдба образи.

Неверен съпруг и лъжлив любовник – той трябва да умре! Намерен е наемният убиец. Тримата се съюзяват и сътворяват абсурдните ситуации в най-новата българска криминална комедия със странното заглавие „Влизай без да чукаш!”. 

Влюбени и обидени, мечтаещи и отхвърлени, изпълнени с нежност и желание за възмездие. Низ от неочаквани събития и още по-изненадващи разкрития, ситуации извикващи смях и страх едновременно. Нашето съвремие, събрано в една малка стаичка с трима души – драматично и достойно за насмешка.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 19-и януари, от 19 часа. Билети вече се продават на касата на НХК и на тел. 0894/898-09.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега