Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Радев: Внезапният порив на г-жа Габриел трудно предизвиква у мен възторг

Радев: Внезапният порив на г-жа Габриел трудно предизвиква у мен възторг

По думите му България е изгубила 3 години, в които внесените от служебните правителства в прокуратурата множество сигнали за мащабни злоупотреби прашлясват

"Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на Гешев трудно предизвиква у мен възторг. В момента виси един много важен въпрос - дали заявката на Мария Габриел е плод на закъсняло с 3 години просветление, на внезапен катарзис или на определен интерес на хората, които стоят зад Мария Габриел". Това заяви президентът Румен Радев, който е на посещение в Република Южна Африка.

По думите му България е изгубила 3 години, в които внесените от служебните правителства в прокуратурата множество сигнали за мащабни злоупотреби прашлясват."Когато през 2019 година върнах предложението на Висшия съдебен съвет за назначаването на Гешев за главен прокурор, квотата на партията на г-жа Габриел го преизбра с мнозинство, с единодушие. Когато преди 3 години поисках оставката на Гешев, партията на г-жа Габриел го подкрепяше. Когато преди 2 години назначеният от мен служебен министър на правосъдието поиска отстраняването на Гешев със същите мотиви, квотата на партията на г-жа Габриел го спаси, отново единодушно", допълни Румен Радев.

Той подчерта, че корупцията е неразкрита, чувството за справедливост е смазано, а политическият процес е заприщен."Надявам се бъдещият премиер на България да узрява за важните за България решения. Всичко ще стане ясно, когато партията мандатоносител внесе при мен състава на кабинета", каза още Румен Радев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега