Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Райън Лесли ще пее в Слънчев бряг

Райън Лесли ще пее в Слънчев бряг

Американският певец, изпълнител и продуцент Райън Лесли ще пее тази вечер на Южния плаж в курорта „Слънчев бряг”. Това е първото му участие на родна територия. Концертът ще бъде в клуб „Бедрум бийч” и започне трийсет минути след полунощ.

Американският певец, изпълнител и продуцент Райън Лесли ще пее тази вечер на Южния плаж в курорта „Слънчев бряг”. Това е първото му участие на родна територия. Концертът ще бъде в клуб „Бедрум бийч” и започне трийсет минути след полунощ. Певецът ще изпълни едни от най-силните си хитове от четирите си албума, сред които тоталния хит "Addiction".

Партито на звездата се очертава да бъде едно от най-горещите събития през летния календар на Южния плаж. Концертът ще бъде подгряван от Маги Алексиева–Меу, Бобо, реге изпълнителят Jahmmi, а също така диджеите DJ Fed и DJ Tam R.

Номинираният за награди „Грами” посещава България за първи път. На Южния плаж в Слънчев бряг той ще направи снимки за най-новия си видеоклип „History”.  Райън Лесли е правил парчета за Бритни Спиърс, има четири албума, като още с дебютния си едноименен проект от 2009 година той влиза в топ 10 на американската хип-хоп класация. Наши изпълнители вече потвърдиха присъствие на партито тази вечер. Сред българските знаменитости са Мария Илиева, Поли Генова, Графа, Ъпсурт, Вяра Атова – AV, YoungBBYoung, 100 Кила. Последният се оказа един от най-ревностните фенове на Райън Лесли. Родният рапър вече успя лично да се срещне с Лесли и дори му подари българския трикольор и шапка с козирка.

<iframe width=447 height=251 src=//www.youtube.com/embed/C7On6s5sKmA frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега