Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разбиха престъпна група за кражба на луксозни автомобили в Бургас

Разбиха престъпна група за кражба на луксозни автомобили в Бургас

В резултат на продължителните полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР-Бургас със съдействието на Специализираните полицейски сили е неутрализирана група, набавяща автомобили от висок клас – предмет на престъпление, с променени идентификационни номера, поставени от завода-производител и изготвяне на неистински чужди документи за собственост.

В резултат на продължителнитеполицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР-Бургассъс съдействието на Специализираните полицейски сили е неутрализирана група,набавяща автомобили от висок клас – предмет на престъпление, с променениидентификационни номера, поставени от завода-производител и изготвяне нанеистински чужди документи за собственост.

Впоследствие автомобилите серегистрират в секторите „Пътна полиция” в страната, като част от тях саползвани с чужди регистрационни табели.  Припомняме, че на 09.05.т.г. около14.00 ч. в района на пътен възел „Никола Петков” между комплекси „Зорница” и„Изгрев”, полицейските служители задържали криминално проявения Х.Ж., 39-годишен от бургаския квартал „Сарафово”. Малко преди това е задържан криминалнопроявения С.Р., 51-годишен от Бургас – на чиито фирми са регистрирани част отинкриминираните автомобили.

Иззети са два луксознияпонски и един френски автомобила, легализирани по горепосочената престъпнасхема, които са били подготвени за продажба в страната или чужбина.Мъжете са задържани засрок до 24 часа, като по случая е образувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега