Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разработват туристически маршрут Бургас - Александруполис за чужди пазари

Разработват туристически маршрут Бургас - Александруполис за чужди пазари

Разработват туристически маршрут Бургас - Александруполис за чужди пазари. Кметовете на двата побратимени града Димитър Николов и Евагенгелиос Ламбакис обединяват усилия за осъществяването на общ туристически пакет на руския пазар.

Разработват туристически маршрут Бургас - Александруполис за чужди пазари. Кметовете на двата побратимени  града Димитър Николов и Евагенгелиос Ламбакис обединяват усилия за осъществяването на общ туристически пакет на руския пазар.

Двамата градоначалници обсъдиха идеята на среща в Бургас. На нея присъстваха зам.-кметът Красимир Стойчев, Председателя на Комисията за международно сътрудничество в Общински съвет Бургас Георги Дражев и Цанко Иванов, председател на БТПП. Предложението е част от мерките за задълбочаване на сътрудничеството в няколко приоритетни области между двата града.

Предпоставка за утвърждаване и разработване на маршрута е осъществяването на авиовръзка Бургас-Александруполис-Санкт Петербург. В тази връзка  двамата кметове посетиха Летище Бургас и се срещнаха с ръководството на аеропорта. Заедно с директора  на аерогарата - Георги Чипилски, беше обсъдена възможността за реализирането на предложението и привличането на оператори на новата комбинирана дестинация. Предстои да бъдат анализирани условията и опциите за налагането й на пазара.

Гръцката делегация посети и бургаското пристанище,  за да се запознае с възможностите за сътрудничество при обработката на товари и експорта на стоки между двете пристанища. Предстои да бъдат осъществени и по-задълбочени разговори за включването на Бургас и Александруполис в круизни пакети, както и редовна автобусна линия между двата града. 

"Изключително сме впечатлени от Бургас, от неговата модерна визия и амбиция за развитие, възможности, от  пристанищата и летищeто", заяви в края на посещението си  у нас кметът на Александруполис Евангелиос Ламбакис.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега