Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разследват българка за катастрофа с едно загинало и пет ранени деца в Италия

Разследват българка за катастрофа с едно загинало и пет ранени деца в Италия

Паркираната кола на българката тръгнала по надолнището до намиращата се там детска градина и след като разбила огражденията й, смачкала 6 деца.

38-годишна българка, майка на две деца на 10 и 8 години, се разследва за предизвикване на убийство на пътя при трагичен инцидент до детска градина в град Л’Акуила, предава "24 часа". Паркираната кола на българката тръгнала по надолнището до намиращата се там детска градина и след като разбила огражденията й, смачкала 6 деца. 4-годишният Томазо д’Агостино по-късно починал в болницата. Друго дете е в много тежко състояние. 

Трагедията се развила в сряда в 14,30 часа, когато българката, майка на две деца, отишла да вземе едното си момче от училище в Пиле, квартал на Л’Акуила. Паркирала колата си „Фолксваген Пасат” на наклонената улица до него и оставила детето си в автомобила, за да отиде да вземе другото. Властите все още не знаят дали тя е забравила да дръпне ръчната спирачка, или пък детето в колата, играейки, я освободило. По-вероятна е обаче втората теза. 

В резултат на това автомобилът потеглил по надолнището, счупил оградата и се стоварил с всичка сила върху група от десетина играещи в градината деца.Някои успели да избягат, други останали притиснати под гумите. Веднага след това били извикани линейки и полиция. Всички деца изпаднали в шок от случилото се. Спасили се единствено онези, които в този момент играели в детската къщичка в градината. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега