Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разследват случая с починалия в Созопол арестант

Разследват случая с починалия в Созопол арестант

Загиналият в събота сутринта в Созопол 39-годишен мъж бил прегледан общо четири пъти, без медиците да установят, че арестантът е със спукан череп и кръвоизлив. Това даде начало на поредица от проверки от страна на ОДМВР - Бургас и Спешните центрове в Созопол и Бургас, предава в-к „Труд“. Междувременно, негови близки и приятели настояват да се намери виновникът за трагичния случай.

Загиналият в събота сутринта в Созопол39-годишен мъж бил прегледан общо четири пъти, без медиците да установят, чеарестантът е със спукан череп и кръвоизлив. Това даде начало на поредица отпроверки от страна на ОДМВР - Бургас и Спешните центрове в Созопол и Бургас,предава в-к „Труд“. Междувременно, негови близки и приятели настояват да сенамери виновникът за трагичния случай.

Припомняме ви, че 39-годишниятрибар Драгомир Николов загина в следствие на уж „лек“ пътен инцидент. Порадивисока концентрация на алкохол в кръвта – 2,30 промила, мъжът бе задържан отслужители на реда в Созопол. Първичният преглед преди ареста не показалиндикации за сериозни травми, поради което мъжът е отведен в РПУ Созопол.

В полицейското управление, състояниетона Николов се влошило и се наложило на три пъти да викат Бърза помощ. Първиятпът лекарят не установил нищо тревожно и напуснал, за да се отзове на другслучай. Вторият път дежурният екип поставил венозна инжекция, за да спреповръщането. На третия път, на място се отзовал спешен екип от Бургас, но напът за болницата, мъжът издъхнал.

Проверката на случая продължавав ОДМВР - Бургас. Тяобхваща периода от подаването на сигнала за пътното произшествие, до качването на арестанта в линейката. Сигнал за случая е подаден и до окръжнияпрокурор - Румяна Славова. Към момента няма данни полицейските служители да имат вина за инцидента.

Междувременно, близки и приятелина починалия настояват да се открие виновника за смъртта на Николов. "Драгобеше голям добряк. И на мравката път правеше“, коментират в с. Равадиново, където мъжът живеел с родителите си.

Роднини на рибаря коментират, чевероятната причина за трагичния изход от инцидента е алкохолът: „Всичкилекари и полицаи през цялото време са си мислели, че е пиян и заради това седържи така", отбелязват те.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега