Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

РДНСК-Бургас извърши проверка на Северния плаж, не откри нередности

РДНСК-Бургас извърши проверка на Северния плаж, не откри нередности

Одобрените схеми на Министерство на туризма и издадените от главните архитекти на общините разрешения за поставяне на преместваеми обекти не подлежат на контрол от страна на ДНСК според законовите разпоредби.

Служители на РДНСК Бургас извършиха днес проверка на място и по документи на преместваем обект, разположен на територията на морски плаж „Бургас - север“, община Бургас. Установено бе, че главният архитект на община Бургас е издал разрешение № ПС-000-140/30.12.2021г. за поставяне на: „Преместваем обект под №95 – павилион – 166кв. м за заведение за бързо обслужване“ с възложител „Ноториъс 94“ ЕООД, въз основа на одобрена схема от Министерство на туризма. 

Възложителият разполага и със съгласувани и одобрени от община Бургас проекти по изискващите се части, както и съгласувания с експлоатационните предприятия. Проверката констатира, че монтираните на място 12 бр. бетонни стъпки съответстват на одобрената проектна документация, съгласно решение по т. 8 от Протокол-Решение № 28/06.10.2021г. на община Бургас и одобрената на 07.05.2021г. схема от Министерство на  туризма за морски плаж „Бургас - север“. 

Към момента на проверката на преместваемия обект не е осъществено захранване с електрическа енергия и вода. Одобрените схеми на Министерство на туризма и издадените от главните архитекти на общините разрешения за поставяне на преместваеми обекти не подлежат на контрол от страна на ДНСК според законовите разпоредби. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега