Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Положителен е тестът за наркотици на шофьора, блъснал жена и помел коли във Варна

Тестът за наркотици показва, че шофьорът е употребил упойващи вещества, но все още не е ясен видът на наркотика, обявиха от прокуратурата във Варна. Все още се разглежда искането на обвинението за настаняване на мъжа в психиатрична клиника за 30 дни, тъй като се оказа, че Радослав е страдал от биполярно разстройство.

Мед. сестри акушерки и рехабилитатори ще могат да предоставят грижи самостоятелно

Новите текстове дават възможност здравните грижи, които не се включени самостоятелно в обхвата на задължителното здравно осигуряване, да се предоставят по желание на пациента срещу заплащане или чрез механизмите на доброволното здравно осигуряване.

Разкриха високотехнологична оранжерия за канабис в дупнишко село

За последните 3 месеца това е втора успешна операция в района. В края на февруари от имот в същото село бе иззета таблетираща машина и над 5 кг таблетиран наркотик.

Бизнесът очаква близо 10% спад на сделките с имоти и цените на жилищата до края на тази година

По-време на извънредното положение, секторът на недвижимите имоти показва спад от над 50%, но от май отново е започнал бързо възстановяване. Промени обаче има в търсените имоти.

Зрелостниците с най-високи резултати от матурите ще могат да получат допълнителна стипендия

Те ще вземат по 100 лева месечно, ако продължат образованието си в университет в професионални направления, които са важни за българската икономика - педагогически, физически, химически и инженерни науки.

Проф. Мутафчийски: Тенденциите, които се прогнозираха, се оправдаха

От всички заразени, хоспитализирани от началото на епидемията до сега са 1 317 души. От тях в интензивно отделение са приети 156 (2%).

Токът в Югоизточна България се очаква да поскъпне с 0.15%

ОТ 1 юли клиентите на ЧЕЗ ще получават с 0.45% по-ниски сметки, а потребителите на "Енерго-Про" ще плащат с 1.69% по-малко.

През следващата седмица започва укрепването на срутищата по пътя за Рилския манастир

Строителните работи в участъка от около 250 метра ще се извършват без спиране на движението като трафикът ще се регулира и пропуска, за да не се затруднява пътуването на поклонниците и туристите до Рилския манастир.

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега