Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рекламата на фокус в Бургас, започват дните на ФАРА' 2024

Рекламата на фокус в Бургас, започват дните на ФАРА' 2024

Изложбата под надслов „Рекламата на фокус“ ще представи работата на български фотографи - доказани професионалисти, практикуващи както в страната, така и с многобройни международни изяви и отличия за работата си.

Специална изложба на рекламна и продуктова фотография ще привлече вниманието на жителите и гостите на град Бургас от 6 юни. Изложбата под надслов „Рекламата на фокус“ ще представи работата на български фотографи - доказани професионалисти,  практикуващи както в страната, така и с многобройни международни изяви и отличия за работата си. 

Изложбата се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) с подкрепата на Община Бургас и се провежда в рамките на най-големия и престижен форум на комуникационната индустрия в България – ФАРА. Тази година Фестивалътотбелязва своето двадесет и четвърто издание от 6 до 8 юни 2024 г. с конкурсна и лекционна програма в Международен конгресен център Бургас. 

Експозицията ще бъде открита на 6 юни в 19:15 часа от Чавдар Кенаров – Основател и творчески директор на NobleGraphics, председател на БАКА и член на Борда на ArtDirectorsClubofEurope, и ще може да бъде разгледана до 6 юли в пространството пред Културен дом-НХК на площад Тройката. 

Със свои фотографии в специалната селекция участват Александър Станишев, Васил Германов, Георги Андинов, Даниел Леков, Даниела Йорданова, Димитър Караниколов, Диляна Флорентин, Златимир Араклиев, Ивайло Петров, Любомир Игнатов, Любомир Сергеев, Михаил Новаков, Николай Абаджиев, Радина Ганчева, Тихомир Рачев. 

ФАРА 2024 събира отново заедно рекламната общност благодарение на силната подкрепа от Нова Броадкастинг Груп и Нетинфо. 

Фестивалът се осъществява с партньорството на Община Бургас.

За ФАРА

Целта на Фестивала е да демонстрира постиженията на комуникационната индустрия в България и да отличи най-добрите рекламни форми и комуникационни кампании. Най-големият рекламен фестивал в България се организира от 2000 г. от БАКА. Обединява в себе си конкурс на комуникационни идеи и лекционен панел с участието на уважавани международни лектори. Във ФАРА участват професионалисти от комуникационния бранш, представители на творчески професии, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг специалисти, медии.

Повече информация ТУК и в профилите на Фестивала в социалните мрежи 

За БАКА

Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) е създадена през 1995 година като независима, доброволна обществена организация. Като браншова организация, БАКА способства за утвърждаването на рекламната дейност като важна и неотменна сфера в модерната пазарната икономика. Асоциацията е пълноправен член на Европейската асоциация на комуникационните агенции (ЕАСА) от 1996 г. и е член-учредител на Националния съвет за саморегулация.

БАКА е официален и изключителен представител на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions International Festival of Creativity, Eurobest European Advertising Festival, Dubai Lynx Advertising Festival и Spikes Asia Advertising Festival. БАКА организира с лиценз наградите за ефективност на маркетинговите комуникации Effie България. Асоциацията е организатор на националния творчески и медиен фестивал ФАРА.

От януари 2022 г. БАКА е член на Art Directors Club of Europe (ADCE). В ADCE членуват организации от Австрия, Чехия, Финландия, Германия, Словения, Португалия, Румъния, Испания, Швейцария, Исландия, Ирландия и др. Каузата, зад която застава ADCЕ, е да популяризира разнообразието и творческата идентичност сред различните култури в Европа, както в художествен план, така и в комерсиално-артистичен.

Повече за Асоциацията може да научите ТУК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега