Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рекорден спад на цените на горивата

Рекорден спад на цените на горивата

Рекорден спад е регистриран в цените на основните горива. От тази сутрин за литър бензин или дизел шофьорите ще плащат по 1,99 лева, съобщава Нова телевизия. От години двете основни горива не са изравнявали цените си.

Рекорден спад е регистриран в цените на основните горива. От тази сутрин за литър бензин или дизел шофьорите ще плащат по 1,99 лева, съобщава Нова телевизия.  От години двете основни горива не са изравнявали цените си.

Последното поевтиняване беше преди седмица, когато литър бензин струваше 2 лева и 10 стотинки, а дизелът – 2 лева е 6 стотинки.  Цените на най-масовите горива у нас ще продължат да падат, смятат експерти. Причината е цената на петрола, която на световните пазари достигна най-ниски нива.

Само за година най-масовите горива поевтиняха до нивата си от преди 5-6 години. От края на лятото досега горивата поевтиняха с повече от 15%.

Поради редица фактори обаче рязкото поевтиняване ще спре и поне година ще зареждаме гориво на същите цени. Едва след това може да се стигне до поскъпване – но само с няколко стотинки на литър отгоре.

Освен от цената на суровия петрол за колко точно ще пълним резервоарите ще зависи и от фактори като акциз, разходи за транспортиране, логистика и рафиниране.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега