Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ремонт затваря две ленти в участъка от кръговото при хотел "Мираж"

Ремонт затваря две ленти в участъка от кръговото при хотел "Мираж"

Движението по бул. "Стефан Стамболов" в посока центъра на града ще бъде ограничено. Две от лентите в участъка от кръговото при хотел "Мираж" към кръстовището с бул. "Струга" ще бъдат затворени за движение в периода от 09:00 часа на 20 септември, петък, до 20:00 часа на 6 октомври

Движението по бул. "Стефан Стамболов" в посока центъра на града ще бъде ограничено. Две от лентите в участъка от кръговото при хотел "Мираж" към кръстовището с бул. "Струга" ще бъдат затворени за движение в периода от 09:00 часа на 20 септември, петък, до 20:00 часа на 6 октомври.

Временната организация на движение се въвежда заради извършването на ремонт на пътната настилка.Затруднение на трафика ще има при движението в комплекс "Славейков" по ул. "Георги Минков" към кръговото при хотел "Мираж".

Няма да има промяна в движението на автобусите, които обслужват линиите на градския транспорт. Те обаче ще използват само спирката на бързата автобусна линия при Областната болница от страната на парк "Света Троица".Два алтернативни маршрута ще осигурят възможност за избягване на неудобствата в придвижването към централната част на града.

Първият е от кръговото при хотел "Мираж" по бул. "Никола Петков" и бул. "Димитър Димов". Вторият вариант е от бул. "Стефан Стамболов" по бул. "Тракия", ул. "Янко Комитов" и бул. "Струга".При възникване на промени в организацията на движение гражданите ще бъдат уведомявани своевременно. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега