Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ремонтират болницата в Поморие с 238 500 лева

Ремонтират болницата в Поморие с 238 500 лева

С решение на Общински съвет на Поморие Общината е предоставила субсидия в размер на 40 000 лева на „МБАЛ-Поморие”ЕООД. Тя е предназначена за покриване на задълженията към търговско дружество - доставчик на фармацевтични продукти, с цел недопускане прекратяването на доставките на лекарства, респективно-невъзможността за лечение на болни, както и за финансова стабилизация на МБАЛ-Поморие.

С решение на  Общински съвет на Поморие Общината  е предоставила субсидия в размер на 40 000 лева на „МБАЛ-Поморие”ЕООД. Тя е предназначена  за покриване на задълженията към  търговско  дружество -  доставчик на фармацевтични продукти, с цел недопускане прекратяването на доставките на лекарства, респективно-невъзможността за лечение на болни, както и за финансова стабилизация на МБАЛ-Поморие.           

Община Поморие ежемесечно осигурява средства за работни заплати на шофьорите на медицински автомобили, за гориво на същите и за охрана на МБАЛ. През 2013 година допълнително са вложени средства в размер на 25 000 лева за ремонт на материалната база.           

За 2014 година в общинския бюджет са предвидени средства в размер на 65 000 лева по изпълнение на капиталовата програма, предназначени за МБАЛ. През април тази година стартира проект №79.2 за обект: Община Поморие- „МБАЛ-Поморие”ЕООД по мярка 3 на МФК, за подобряване на енергийната ефективност на сградата на лечебното заведение-подмяна на дограма, топлоизолация на покрива и подмяна на отоплителната система на стойност 238 500 лева.           

Община Поморие и Общинския съвет водят последователна политика за гарантиране на финансовата стабилност на лечебното заведение, за неговото нормално и ефективно функциониране.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега