Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Реорганизация на движението по АМ "Тракия" заради ремонт при 133-ти км

Реорганизация на движението по АМ "Тракия" заради ремонт при 133-ти км

От днес, 4 октомври, движението при 133-ти км на АМ „Тракия“ ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас, поради ремонт на надлеза на път II-56 Раковски – Пловдив. Затворени за движение ще бъдат пътните връзки на АМ „Тракия“: Раковски – Бургас, Бургас - Пловдив и Пловдив - София.

От днес, 4 октомври, движението при 133-ти км на АМ „Тракия“ ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас, поради ремонт на надлеза на път II-56 Раковски – Пловдив. Затворени за движение ще бъдат пътните връзки на АМ „Тракия“: Раковски – Бургас, Бургас - Пловдив и Пловдив - София.

Пътуващите по АМ „Тракия“ от Бургас за град Пловдив е необходимо да използват пътен възел „Север“ при 126-ти км. Трафикът по път II-56 Раковски – Пловдив - от км 89+340 до км 89+670, ще се осъществява двупосочно в платното в посока Раковски.

В момента продължават ремонтните дейности на други три участъка на АМ „Тракия“ в района на Пловдив – при пътен възел „Север“ /при 126-ти км/, по моста над р. Пясъчник /при км 127-ми/ и по моста над р. Стряма /при км 136-ти/.

Ремонтът при пътен възел „Север“ при 126-ти км и по моста над р. Пясъчник при 127-ти км, който започна на 14 септември т. г., е предвидено да завърши до края на октомври. Поетапно се ограничава преминаването и по всички пътни връзки на пътен възел „Север“, в зависимост от извършваните ремонтни дейности. По време на ремонта движението по второкласния път II-64 Карлово - Пловдив, който минава под магистралата се, е двупосочно в една лента.

До средата на ноември т. г. е предвидено да завърши ремонтът на дясното платно на моста над р. Стряма при км 136-ти на АМ „Тракия“ в района на Пловдив. Движението в участъка се осъществява двупосочно в платното за София.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация по магистрала „Тракия“ в района на Пловдив, апелират от АПИ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега