Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Роднини, приятели и съпричастни застлаха "Червена пътека за Ани"

Роднини, приятели и съпричастни застлаха "Червена пътека за Ани"

Роднини, приятели и съпричастни граждани застлаха пешеходната пътека на бул. „Димитър Димов“ в памет на загиналата в началото на годината Антоанета. „Червена пътека за Ани“ организираха и в столицата край метростанция „Сердика“.

Роднини, приятели и съпричастни граждани застлахапешеходната пътека на бул. „Димитър Димов“ в памет на загиналата в началото нагодината Антоанета. „Червена пътека за Ани“ организираха и в столицата крайметростанция „Сердика“.

Припомняме ви, че 18-годишното момиче претърпя инцидентна въпросната пешеходна пътека, където бе блъсната от недобросъвестен шофьор на5-ти януари т.г. След 5 дни в особено тежко състояние, ученичката почина вболница.

Това е третата по ред инициатива „Червена пътека“,организирана от фондация „Безопасни улици от Валя“. Създател на организацията еМария Димитрова - майката на Валя, която също загина след като бе блъсната откола на пешеходна пътека в Бургас.

„Това остана едно преклонение пред всички деца, след 40ден от погребението на убития на пътя, да се събираме на пешеходната пътека ида поставяме червени цветя и рози”, предава Радио „Фокус“ разказа на МарияДимитрова.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега