Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рок фенове от цялата страна пяха с пълно гърло с Papa Roach и Godsmack

Рок фенове от цялата страна пяха с пълно гърло с Papa Roach и Godsmack

Хиляди рок фенове пяха с пълно гърло заедно с Papa Roach и Godsmack на Summer Chaos Festival 2015. Фестът се проведе на стадион „Лазур“ в Бургас, но привлече почитатели на по-твърдия саунд от цялата страна. Армията от верни фенове и емоцията в публиката впечатлиха вокалистите Джейкъби Шадикс и Съли Ерна.

Хиляди рок фенове пяха с пълно гърло заедно с Papa Roach и Godsmack на Summer Chaos Festival 2015.Фестът се проведе на стадион „Лазур“ в Бургас, но привлече почитатели напо-твърдия саунд от цялата страна. Армията от верни фенове и емоцията впубликата впечатлиха вокалистите Джейкъби Шадикс и Съли Ерна. 

Стадионът трябваше да отвори врати в 15 часа, за да посрещне тълпите почитатели нарок музиката, стекли се в Бургас за феста, но гардовете започнаха да пропускат с околополовин час закъснение заради финален саунд чек на бандите. Това нажежистрастите около входовете. Въпреки това The Pomorians успяха да вдигнатнастроението и към края на техния сет цялата публика вече пееше в един гласедно от най-популярните им парчета - "Обичам".

След две песни бис дойде време поморийци да си починат и тяхното мястозаеха Biohazard. Тезарадваха публиката си с някои от най-популярните си парчета. Фронтменът БилиГрациадей дори проговори на български като поздрави рок феновете и им благодари, чеса дошли на феста. След американския хардкор, сцената покорихаскандинавците от Amorphis. За сета сите заложиха на някои от по-мелодичните си песни.

Същинска еуфория обаче събудиха с появата си Papa Roach. Публиката дори сякаш не забеляза, чеобещаният от синоптиците дъжд „се опитва“ да завали. За щастие калифорнийскитерок машини „изгониха“ облаците и времето се проясни. Papa Roach представиха няколко парчета от новия сиалбум - F.E.A.R. сред които „Broken as me“, "Falling Apart", "Gravity" и "Warriors". Не пропуснаха да се завърнат и към някои от старите си проектикато "Last Resort".

Най-многолюдна се оказа публиката за първияобявен хедлайнер – Godsmack. Почитатели имаше и по околните тераси и покривите на блоковете около стадиона. Оказа се, че голяма част от феновете саочаквали именно великаните на американския алтърнатив метъл и публиката значително нарастна с първите акорди от хитовото парче –„1000hp“. Godsmack също представиха някои от последните си проектиот лятото на миналата година, като "Something Different" и"What's Next?“, но зарадваха публиката си и с някои от по-старите сипарчета като „Love-Hate-Sex-Pain“, „Crying Like A Bitch“ и, разбира се, „VooDoo“.

Godsmack пристигнаха в Бургас и с операторката си Парис.Кадрите ще станат част от документален филм за групата. Когато Ерна съобщи, чебургаската публика ще бъде част от лентата, емоцията подлуди рок феновете настадион „Лазур“. Американската група не пропусна да поднесе набургаската си публика и коронния си номер – в края на сета Съли Ерна зае своетомясто зад втория комплект ударни и заедно с Шанън Ларкин нажежиха настроениетона стадиона с няколко импресии на популярни рок парчета.

„Барабанният дует“ есред най-зрелищните трикове на бандата, която не пропусна да представи шоуто ив Бургас.В един момент Ерна пое от публиката български трибагреник и го развя. Повика и две деца да се качат с него на сцената.Фестът SummerChaos завърши с обещание от страна на Godsmack да се завърнат в Бургас. Същото желание заявиха и калифорнийците от Papa Roach.

Още снимки може да намерите на официалната ни Facebook страница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега