Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Терминаторът Шварценегер ще ни казва накъде да караме

Терминаторът Шварценегер ще ни казва накъде да караме

Навигационните системи за смартфони Waze се споразумяха с Шварценегер и гласът на актьора ще навигира потребителите с някои от най-култофите фрази от поредицата Терминатор.

Някой си мечтаят за компютъра Джарвис от поредицата за Ironman. Други обаче предпочитат по-старите класики като Терминатор и с нетърпение очакват най-новата лента с участието на Арнолд Шварценегер. Е, една американска компания създаде симбиоза от двете. Навигационните системи за смартфони Waze се споразумяха с Шварценегер и гласът на актьора ще навигира потребителите с някои от най-култофите фрази от поредицата Терминатор.

Нововъведението е част от промоцията на филма "Terminator Genisys", чиято премиера е в началото на юли. Гласовата навигация може да бъде изтеглена като безплатен ъпдейт. Макар да не дава нищо ново като чисто функционална помощ, със сигурност много почитатели на филма биха се зарадвали Терминатор да им казва накъде да карат.

Насоките на навигацията не просто вокално ще звучат като Арни, но и ще включват някои от най-запомнящите се фрази от поредицата - “I’m looking for Sarah Connor, but we can go to your destination first”, “In need of a Terminator? No problemo, I will join the ride. Let’s move!”, “My mission is to protect you – accident ahead!” and “You have reached your destination. Hasta la vista, baby!”

Самият Шварценегер призна, че откакто е започнал да използва Waze иска да озвучи платформата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега