Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рок легендите W.A.S.P. ще разтърсят Бургас през август

Рок легендите W.A.S.P. ще разтърсят Бургас през август

Рок легендите W.A.S.P. ще разтърсят Бургас на 4-ти август, когато американците ще посетят България в рамките на юбилейното си турне ''30 Years Of Thunder’’. Почитателите на бандата ще имат възможността на чуят най-големите хитове на рокаджиите в Летния театър. Продажбата на билетите стартира утре (18-ти февруари) в 9 ч. Първите 200 билета ще бъдат на цена 35 лв., а до деня на концерта входът ще струва 45 лв.

Рок легендите W.A.S.P. ще разтърсят Бургас на 4-ти август,когато американците ще посетят България в рамките на юбилейното си турне ''30Years Of Thunder’’. Почитателите на бандата ще имат възможността на чуятнай-големите хитове на рокаджиите в Летния театър. Продажбата на билетитестартира утре (18-ти февруари) в 9 ч. Първите 200 билета ще бъдат на цена 35лв., а до деня на концерта входът ще струва 45 лв.

Юбилейното турне ''30 Years Of Thunder’’ стартира през2012 гадина в Лондон. Оттогава рокаджиите са обиколили почти целия свят, амузикалната критика определя шоуто като най-доброто, правено някога от бандата.Това лято W.A.S.P. щегостува и на Бургаска сцена, затвърждавайки позицията на града като един отводещите български центрове на музикалния фестивален живот.

Групата W.A.S.P. е сформирана през 1982 г. В портфолиото й влизат 14 студийниалбума, 2 от които със златен статус и продажби от над 50 милн. копия. Бандатаима зад гърба си стотици концерти на пет континента.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега