Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ролерфест през уикенда в Бургас

Ролерфест през уикенда в Бургас

Първия национален фестивал на ролерите Бургас 2012 стартира днес на площадчето до Пантеона в Морската градина.

Първия национален фестивал на ролерите Бургас 2012 стартира днес на площадчето до Пантеона в Морската градина. Там вече има изградена малка сцена със сериозно озвучаване, а по-късно вечерта и DJ.

Всички ролеристи трябва да носят със себе си протектори. Насладете се на най-добрата настилка за каране на ролери, в съчетание с дълги алеи и приятни надолнища. Носете си конусите и се заредете с добро настроение, призовават организаторите – Спортно сдружение РОЛЕР КЛУБ-Бургас и Община Бургас.  

ПРОГРАМА:  

I ден, събота, 11 август  

10:00 - Официално откриване. Раздаване на програми за ролерфеста. Записване на децата, които ще участват в състезанията.  

10:30 - Обиколка на града - със съдействието на полицията. Всеки, който има светлоотразителна жилетка, трябва да я носи със себе си. Деца без протектори няма да се допуснат да участват в обиколката.  

13:00 - Демонстрации на ролери – Показване на различни номера на конусите, Свободно каране на ролери, Спускане на влакчета. Зоната за конуси ще бъде разделена на три – зона за начинаещи, за каращи добре и за напреднали. Тези ролеристи, които имат намерение да участват във влакчетата, да се оборудват със свирки. Протекторите са задължителни.  

15:00 - Състезания за деца с предметни награди. Ще бъдат проведени в три възрастови групи: до 9 год., от 9 до 13 год. и от 13 до 16 год. Основните дисциплини са три: каране на конуси, обиколки на малка дистанция с остри завои  и обиколка на дълга дистанция, включваща спускане и изкачване (дължина на обиколката max 1 km.). Наградите ще бъдат конуси, протектори и ролери.  

17:00 - Демонстрации на ролери – Показване на различни номера на конусите, Свободно каране на ролери, Спускане на влакчета. Зоната за конуси ще бъде разделена на три – зона за начинаещи, за каращи добре и за напреднали. Тези ролеристи, които имат намерение да участват във влакчетата, да се оборудват със свирки. Протекторите са задължителни.  

20:00 - Вечерна дискотека на ролери с DJ Pheel – Всякакви светещи пръчици, лампички, мигалки и други такива нещица, каквито се сетите, са задължителни :) Добро настроение и усмивки обещаваме да има. Всички на колела, ролери, скейтбордове , BMX и т.н. да се чувстват поканени. Добре дошли са и всички, които са готови да се забавляват.  

22:00 - Пускане на фенери на желанията – всички средства от закупените фенери ще отидат за лечението на Ади. Фенер на желанието – 5 лв.  

II ден, неделя, 12-ти август  

10:00 - Забавно училище за майки и татковци – свободни уроци за всички желаещи. Възможност да получите уроци от най-добрите в България.   

13:00 - Любителско дерби по SPEED – най-бързо минаване на конусите само с един крак напред, а за най-добрите и назад. За най-добрите ще има поощрителни награди.  

14:00 Любителско дерби по Jump – Демонстрацииц на различни номера на рампите, прескачане на препятствия. Демонстрации със скейтборд  и BMX. Поощрителни награди за най-добрите предоставя МЕДИКА.  

16:00 - Демонстрации по FSK – Представяне на различни номера от Фристайла. Показване на сложни комбинации на конусите. Демонстрации на майсторство и каране на едно колелце.   18:00 - Състезание на дълга дистанция с преминаване на препятствие (ж.п. Прелез).   Тръгване от Пантеона по предварително очертан маршрут до началото на вело алеята (колелото за Варна) и обратно до Пантеона.

20:00 – Закриване на Ролерфеста. И обявяване началото на Голямото лятно каране, което ще продължи до 19 август.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега