Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ромите се самоотделят, а някой печели от това, смята Сидеров

Ромите се самоотделят, а някой печели от това, смята Сидеров

За мен като националист всички са български граждани. Циганите се самоотделят, а някой печели от това. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров в сутрешния блок на ТV7.

За мен като националист всички са български граждани. Циганите се самоотделят, а някой печели от това. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров в сутрешния блок на ТV7.

Той коментира и ситуацията в плевенското село Мечка, където местните хора се оплакват, че ромските набези по къщите им са ежедневие. Сидеров е на мнение, че хората, които тероризират жителите на с. Мечка, не са роми, а мюсюлмани, които се самоопределят като турци. Според него много често в тези конфликти властимащите не вземат участие и си затварят очите, за да могат след това да получат гласовете на престъпниците.

Лидерът на „Атака“ добави, че желанието на малцинствата да се отделят и да не се самоопределят като българи е причинено от външни фактори и от финансовите интереси на отделни фондации, които печелят от "ромското интегриране".Тези престъпления се извършват от общности, които живеят на кланове, смята Сидеров. Той посочи, че тези престъпници стават все по-смели заради липса на санкции и добави, че те трябва да бъдат задължени да се обучават чрез налагане на санкции.

„Моят призив към всички българи е да забравят, че в момента има криза”, допълни националист №1 и призова всяко семейство да роди по три деца, за да не се затрием като нация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега