Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Румен Петков: Ако дадем системи за противовъздушна отбрана, оставаме без защита

Румен Петков: Ако дадем системи за противовъздушна отбрана, оставаме без защита

Той подчерта, недопустимостта да бъде разполагано чуждо въоръжение в черноморския регион и обясни, че подобен акт на практика вкарва държавата ни във война, а и я прави обект на терористични атаки.

Ако дадем системи за противовъздушна отбрана, оставаме без защита АЕЦ „Козлодуй“ и София. Това заяви на страницата си във Фейсбук председателят на АБВ Румен Петков. Той подчерта, недопустимостта да бъде разполагано чуждо въоръжение в черноморския регион и обясни, че подобен акт на практика вкарва държавата ни във война, а и я прави обект на терористични атаки.

„Някой отложи заседанието на Министерския съвет. Говори се, че това е американската делегация. Жалко. Ще ни притискат да дадем нашите системи за противовъздушна отбрана С-300 на братята украинци. А системите са призвани да гарантират сигурността на АЕЦ „Козлодуй“ и София. Такова престъпление може да ни причини само някой, който много ни мрази – хем да ни вкара във война, хем да гарантира незащитимостта на ядрената ни централа и на столицата ни. Такива мразещи ни хора освен, че трябва да бъдат изхвърлени начаса от нашата държава, преди това не бива да бъдат допускани да влизат тук. Недопустимо е на наша територия и по крайбрежието ни да се разполагат чиито и да са чужди ракети, защото това първо ни превръща в мишена, обявявайки ни за враг номер 1 на когото и да е и второ – превръща ни в притегателна точка за терористите, които воюват точно с тези наши нови братя. И за които в последните три години, независимо от тежките им престъпления, никъде няма ни дума. То бива да ни мразят, но чак толкова не бива. Остана ние да се уважаваме и да се пазим и да покажем национално достойнство.

А това явление – министърът на отбраната – казва, че се грижел за сигурността и за първи път от 20 години тук идвал министър на отбраната на Щатите. Тук идваха и американски президенти и шефове на ЕК, френски президенти… всъщност, фигури, доста по-важни от министъра на отбраната на Щатите. Но, когато си слуга, то е за цял живот и обикновено те прави безгръбначен и с някои очевидни празноти в горния завършек на тялото“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега