Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Румънски и чешки полицаи помагат в опазването на реда по морето

Румънски и чешки полицаи помагат в опазването на реда по морето

Румънски и чешки полицейски служители подпомагат от днес колегите си в Районни управления Несебър и Приморско в съответствие с подписаните правила за извършване на съвместни действия по осъществяването на патрулно-постова дейност по опазване обществения ред и сигурността в курортите по Южното Черноморие през активния летен сезон.

Румънски и чешки полицейски служители подпомагат от днес колегите си вРайонни управления Несебър и Приморско в съответствие с подписаните правила заизвършване на съвместни действия по осъществяването на патрулно-постова дейностпо опазване обществения ред и сигурността в курортите по Южното Черноморие презактивния летен сезон.

Полицейските служители бяха посрещнати от Началниците на Районнитеуправления, както следва: румънския екип от главен инспектор Живко Даскалов, ачешкия – от главен инспектор Галин Згуров.

Командированите чужди полицейскислужители са запознати със задачите по опазване на обществения ред ипротиводействие на престъпността, като особенно внимание е отделено наспецификите в съответните региони. Предвидено е румънските и чешки полицейскислужители да пребивават в Слънчев бряг и Приморско до началото на м. септември,като ротацията на смените им ще се извърши през един месец.        

За първа смяна в Несебър отРумъния пристигнаха – агенти Флорин Нарчис Ангел и Бейхан Мустафа, а вПриморско - Дмитрий Бурцев и Павел Храдилек, придружавани от служителя от отдел„Международно сътрудничество” на Президуима на чешката полиция – капитан МарекХрушка. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега