Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

РЗС: Доган не е Том Круз, но е гледал дълго HBO

РЗС: Доган не е Том Круз, но е гледал дълго HBO

"Доган не е Том Круз, но е гледал дълго HBO", до това заключение са стигнали от РЗС, които преди броени минути изпратиха своята позиция по темата до медиите. Предоставяме ви пълния текст без каквато и да е редакторска намеса:

"Доган не  е Том Круз, но е гледал дълго HBO", до това заключение са стигнали от РЗС, които преди броени минути изпратиха своята позиция по темата до медиите. Предоставяме ви пълния текст без каквато и да е редакторска намеса:

Както прогнозирахме, конгресът на ДПС трябваше да произведе нетрадиционна новина и вместо оттеглянето на Ахмед Доган от лидерския пост, станахме свидетели на режисирано меле на най-високата сцена на ДПС. Това бе една рискована, азиатски тип  ПР акция. Не може да му се отрече на Доган, че е добър постановчик.

През дългия си престой в сараите явно е гледал много филми по HBO и се опитва да имитира Том Круз. За всеки непредубеден анализатор е ясно, че това е постановка, която цели да заздрави редиците на ДПС и да бъде основен аргумент Доган да остане начело на партията.

И тъй като удобният враг Атака вече не е дразнител и е в долна мъртва точка, то ДПС ще използва този фарс за сплотяване на електората си преди изборите. Политическият арсенал на ДПС е окончателно изчерпан. За РЗС е ясно, че електоратът на Доган се е свил до краен предел и този нескопосан мини екшън филм няма да му помогне.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега