Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

РЗС: Тези избори бяха връх на политическия разврат

РЗС: Тези избори бяха връх на политическия разврат

"Тези избори бяха връх на политическия разврат за целия преход. Ценностите и идеите бяха подменени с брокерски мрежи за купуване на гласове чрез още по-нагли схеми от предишни избори“. Това се казва в обръщение на РЗС към членовете и симпатизантите на партията.

"Тези избори бяха връх на политическия разврат за целия преход. Ценностите и идеите бяха подменени с брокерски мрежи за купуване на гласове чрез още по-нагли схеми от предишни избори“. Това се казва в обръщение на РЗС към членовете и симпатизантите на партията. Лидерът Яне Янев, който дни преди изборите очакваше да вкара в парламента 20-25 депутати, не е коментирал все още изборните резултати.

При обработени 99% от протоколите  РЗС събира 1,71% от гласовете. „Победата на четирите партии е пирова. В рамките на една година ние очакваме размирици, трусове, фалити и политическа нестабилност“, се казва в обръщението. 

Според РЗС над 50% от българските граждани са бойкотирали политическото статукво и са показали, че искат не смяна на лицата, а смяна на модела. „Вярваме, че няма по-спасителна кауза за България от Нова Конституция. Затова ние ще останем верни на тази идея докрай, но ще преосмислим стратегията си за нейното постигане“, обещават от партията на Янев. Оттам са решени да продължат и борбата срещу корупцията.

„РЗС ще продължи да бъде разобличител на всяко самозабравило се управление, което иска да ощетява българския народ заради лични облаги“, подчертават от партията. „РЗС е носител на идеята за рестарт на сбърканата посттоталитарна система. Затова сме длъжни да продължим битката до приемане на Нова Конституция за Трета българска република“, се казва още в обръщението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега